6+1 tips για μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σου!

6+1 tips για μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σου!

Το άρωμα είναι η προσωπική σου υπογραφή.

 

Ποιος δεν αγαπά ένα κομπλιμέντο για το υπέροχο άρωμα του;

Στο Aroma-Polis, γνωρίζουμε ότι ένα άρωμα μπορεί να αναδείξει την προσωπικότητα  ή να απογοητεύσει αν δεν διαρκέσει αρκετά. Μην ανησυχείτε! 

 

Έχουμε συγκεντρώσει για εσάς 7 αποτελεσματικά tips

από το eshop μας για να κρατήσετε το άρωμά σας

φρέσκο και διαρκές όλη μέρα. 

 

Πάμε να δούμε πώς!

 

1.  Ψεκάστε αμέσως μετά το μπάνιο

Ψεκάστε όταν η επιδερμίδα είναι ακόμη υγρή και ζεστή, οι πόροι είναι ανοιχτοί, επιτρέποντας στο άρωμα να δεσμευτεί βαθιά στο δέρμα σας. Έτσι, το άρωμά σας αποκτά μεγαλύτερη διάρκεια και οσμή που αντέχει για ώρες. Στο Aroma-Polis, αυτό το απλό αλλά αποτελεσματικό tip είναι το πρώτο βήμα για ένα αξέχαστο άρωμα που διαρκεί για ώρες. 

2. Ενυδατωμένη επιδερμίδα 

Η εφαρμογή ενός αρώματος σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα βοηθά το άρωμα να δεσμευτεί βαθύτερα και να διαρκέσει περισσότερο. Χρησιμοποιήστε μία αρωματικά ουδέτερη ενυδατική κρέμα ή συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν του αρώματος για ακόμα καλύτερο και πιο έντονο αποτέλεσμα.

3. Ψεκάστε στα σημεία που χτυπούν οι παλμοί σας. 

Η εφαρμογή ενός αρώματος σε καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα βοηθά το άρωμα να δεσμευτεί βαθύτερα και να διαρκέσει περισσότερο. Χρησιμοποιήστε μία αρωματικά ουδέτερη ενυδατική κρέμα ή συνδυάστε με την αντίστοιχη λοσιόν του αρώματος για ακόμα καλύτερο και πιο έντονο αποτέλεσμα.

 

4. ΜΗΝ τρίβετε τους καρπούς σας. 

Το τρίψιμο των καρπών μετά την εφαρμογή αρώματος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη λεπτή ισορροπία του αρώματος, με αποτέλεσμα να φθίνουν πιο γρήγορα οι πρώτες νότες του. Αυτό συμβαίνει επειδή η έντονη τριβή μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που μυρίζει το άρωμα και να μειώσει την αντοχή του στο δέρμα. Προτιμήστε ένα απαλό ταμπονάρισμα στα σημεία του σώματός σας αντί για τρίψιμο, που βοηθά στην αποδοτική διάχυση του αρώματος χωρίς να διαταράσσει τη σύνθεσή του.

5. Διάλεξε τις νότες σου 

Κάθε άρωμα αποτελείται από τρία βασικά επίπεδα αρωμάτων: τις κορυφαίες νότες, τις μεσαίες νότες και την βάση. Οι κορυφαίες νότες είναι αυτές που μυρίζετε πρώτα μετά το ψεκασμό, αλλά διαρκούν λιγότερο (περίπου 15-20 λεπτά). Οι μεσαίες νότες εμφανίζονται μετά την εξάτμιση των κορυφαίων νότων, ενώ η βάση περιλαμβάνει τις πιο βαριές, διαρκείς νότες. Για ένα άρωμα με μεγαλύτερη διάρκεια, επιλέξτε αρώματα με βαρύτερες βασικές νότες, όπως ξύλο, κεχριμπάρι ή μόσχος. Αυτές οι νότες παρέχουν μια ισχυρή, μακράς διάρκειας βάση, που κρατάει περισσότερο στο δέρμα σας.

6. Ψεκάστε τα Ρούχα 

Τα υφάσματα διατηρούν το άρωμα περισσότερο από το δέρμα, το οποίο με τη φυσική του θερμότητα και τα έλαια μπορεί να αλλάξει τη μυρωδιά του αρώματος. Ψεκάζοντας και τα ρούχα το άρωμα παραμένει αναλλοίωτο και διαρκεί περισσότερο.

7. Επιλέξτε aroma-polis 

Για να απολαύσετε ένα άρωμα με τη μέγιστη διάρκεια και ένταση, η επιλογή της Aroma-Polis είναι το κλειδί. 

Επισκεφτείτε το www.aroma-polis.com για να ανακαλύψετε μια μοναδική ποικιλία από υπερ ενισχυμένα αρώματα τύπου. 

Η ποιότητα, η πληθώρα των επιλογών και η εξαιρετική διάρκεια των αρωμάτων μας είναι εγγυημένη, προσφέροντάς σας μία αξέχαστη αρωματική εμπειρία. 

 

Κάντε την επόμενη αρωματική σας επιλογή με την εμπιστοσύνη της Aroma-Polis!

Μπες στη σελίδα μας και αρωματίσου!aroma-polaroma-polis.com

  

tips 6+1